Leerlingenraad

De leerlingenraad bestaat uit 10 leerlingen die de  kleuter- en lagere school vertegenwoordigen. Zij worden gekozen uit leerlingen die zich kandidaat stelden uit het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar. De verkozenen treden ook op als de klasafgevaardigden voor het 1ste en 2de leerjaar zodat de stem van alle leerlingen vertegenwoordigd is.

Ongeveer 1 maal per maand vergadert de leerlingenraad samen met meester Steven en meester Ruben. De leerlingen kunnen hun ideeën, suggesties en opbouwende kritiek kenbaar maken aan de directeur. Wat wenselijk en haalbaar is, wordt gerealiseerd.

Voor dit schooljaar hebben Wouke (6LA),  Julie (6LA), Gözde (6LB), Mira (6LB), Marie (5LA),  Robbe (5LB), Noor (4LB), Victorine (4LA), Broes (4LA), Evgenia (3LA), Clara (3LA) en Minne (3LB) een zitje in de leerlingenraad.

Pius X Destelbergen zet neen tegen pesten!

basisschool Pius X